Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Motor Break-In Διαδικασίες

Motor Break-In
Διαδικασίες

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε είναι:
"Πώς μπορώ να “στρώσω “ νέο κινητήρα μου;"

Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με τη χρήση ενός φυσικού λαδιού 2T( 2 stroke ) , όπως LawnBoy ή ένα από τα άλλα δημοφιλή έλαια με βάση τα έλαια.

Προτείνουμε μια 32:1 αναλογία ανάμιξης του καυσίμου με το λάδι (). Μην αμελείτε σχετικά με το λάδι μίξης και η μηχανή σας θα σας ευχαριστήσει για αυτό.

Το φυσικό έλαιο έχει ήπια λειαντικά σε αυτό που συμβάλει στο να “στρωθεί “το μοτέρ σας πιο γρήγορα. Καταναλώστε 6-7 γαλόνια (20-25 λίτρα) του φυσικού λαδιού / καυσίμου πριν από τη μετάβαση συνθετικού πετρελαίου.

Ερ:"Γιατί να μην “στρωθεί” απο την αρχή με συνθετικό λάδι ?
Α:«Οι ιδιότητες λίπανσης του συνθετικού πετρελαίου είναι τόσο πολύ ευχερής, που δεν επιτρέπει στον κινητήρα να “στρωθεί” το συντομότερο,όπως συμβαίνει με το φυσικό ορυκτέλαιο 2Τ λάδι. "

Αποφύγετε extreme Fly καταστάσεις , hover κλπ. Λειτουργήστε τον νεο σας κινητήρα συντηρητικά έως ότου το μοτέρ σας “στρωθεί “.

Όταν αλλάξετε απο ορυκτέλαιο σε σε συνθετικό λάδι, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε 3W 2Τ Stroke Engine Oil για καλύτερα αποτελέσματα.

Μπορείτε να αναμίξετε το 3W Fully Synthetic 2Τ λάδι σε αναλογία 50:1 ( ή 2,56 ουγκιές / Gal. )

Το 3W Fully Synthetic 2Τ Stroke Engine Oil έχει καθαρή καύση του λαδιού και δεν αφήνει επιβλαβή καταθέσεις άνθρακα, όπως κάνουν τα άλλα λάδια.

Καλές Πτήσεις ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου